consult-image

Lijkt een lange-termijn begeleiding niets voor jou of is dit op dit moment niet waar je naar opzoek bent? In dit geval kan je ook gaan voor een éénmalige consultatie. Tijdens een consultatie kan je mij al je vragen stellen rond training, voeding en gezonde levensstijl.

Een tweede optie bij het éénmalig consult is jouw huidige training- en voedingsprogramma door mij laat nakijken. Bij deze optie gaat het om het optimaliseren van je huidig schema en worden aanpassingen en verbeteringen aangebracht waar het kan.

Let op! Tijdens consultaties worden GEEN complete training- of voedingsprogramma’s opgemaakt.

Consultaties gebeuren online (skype) en op afspraak.  De prijs van een consultatie bedraagt €60 per uur. Stuur mij gerust een mailtje of maak gebruik van het contactformulier hieronder om te zien wat ik voor je kan doen.

Voordelen consultatie:

  • Geen fysieke afspraken nodig! Onafhankelijk dus van afstand, tijd en locatie
  • Sluit perfect aan op JOUW agenda
  • Krijg antwoorden op alle vragen die je hebt rond training, voeding of lifestyle
  • Krijg praktische en efficiënte tips waar je vandaag nog mee aan de slag kan
  • Flexibel, praktisch en efficiënt
  • Ideale keuze voor wie niet toe is aan lange-termijn begeleiding omwille van verschillende redenen of in een zeer korte tijd zo veel mogelijk wil bijleren
  • Voor personen die geen compleet nieuw training- of voedingsschema wensen, maar finetuning van hun huidige programma’s

Wil jij ook transformeren in de beste versie van jezelf? Vul het onderstaande formulier in en je krijgt binnen de 24-48u een reactie. Ook vragen omtrent deze trainingsvorm mag je stellen via het formulier.

Contact

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht